Kookworkshops: kookles voor iedereen!

Bij Sportkeuken hebben we een grote diversiteit aan kookworkshops. Of u nu een kookles wilt volgen met een groep vrienden, de sportvereniging, alleen of met collega's. Bij ons kan het allemaal! 

Met een jarenlange ervaring met koken voor professionele sporters, kunnen we sporters die op hun voeding willen letten veel leren. Tijdens een kookles die gericht is op sportvoeding, leert u wat uw lichaam nodig heeft om optimaal te presteren en wat u helpt bij een goed herstel.
Ook als u minder sportief bent, maar graag gezond wil leren koken, kunt u bij ons alle kanten op. Wilt u een paar kilo afvallen? of gaat het u meer om de gezelligheid, teambuilding? Kijk dan of er een passende workshop voor u bij zit. Mocht dat niet zo zijn, dan kunnen wij in overleg een workshop koken organiseren die afgestemd is op uw wensen of de behoeften van de groep.


Tijdens onze kookworkshops krijgt u kookles rondom een kookeiland. Gezellig!

Bij Sportkeuken leert u gerechten te bereiden die dagelijks toepasbaar zijn en uiteraard gezond. Tijdens de kookles gaat u zelf aan de slag om een maaltijd met verse ingrediënten te bereiden en krijgt u handige tips om gerechten heerlijk op smaak te brengen. De meeste kookworkshops bestaan uit de bereiding van meerdere gangen. Na een mondelinge uitleg, krijgt u het recept en de bereidingswijze op papier, zodat u altijd even terug kunt lezen. Tijdens de kookworkshops kunt u uiteraard om hulp vragen aan de begeleiding en kunt u meekijken hoe andere het doen. Iedereen staat gezellig om  kookeilanden en af en toe moet er samengewerkt worden. Na afloop gaat u uiteraard samen genieten van al het lekkers dat u gemaakt heeft!

Webdesign: Creative Data