HOME
      SPORTKEUKEN
  CURSUS
BEDRIJVEN
 INFO
   REFERENTIES
      NIEUWS / MEDIA
            CONTACT 

Sportkeuken

Sporters
Voor een sporter is optimale voeding van essentieel belang.
De juiste voedingsstoffen, vocht, vitamines en mineralen afgestemd op jouw behoefte en jouw agenda, helpen bij het verbeteren van jouw sportprestaties.

Werkwijze
Tijdens de intake bespreken we jouw huidig voedingspatroon en trainingsschema en de te behalen doelen. Ook is een huidplooimeting mogelijk.

Aan de hand van de verzamelde gegevens maakt de sportdietist een voedingsadvies.

Bij een tweede afspraak ontvang je het advies en wordt deze toegelicht.

Topsportpakket
Topsporter? Neem tijdens een toernooi of een zware trainingsdag de sportdietist van Sportkeuken met je mee. De dietist loopt de gehele dag met je mee en kijkt of je de juiste voeding en vocht tot je neemt en of dit op de juiste momenten gebeurd. Jouw eigen voeding zal die dag aangevuld worden met vers bereide 'sport'voeding door Sportkeuken.

Uiteraard is dit ook mogelijk voor jouw hele team.
(Prijs op aanvraag)

Gezonde leefstijl
Wil jij afvallen of je leefstijl verbeteren dan is de combinatie sport en gezonde voeding voor jou de sleutel tot succes.
Deze combinatie zal er voor zorgen dat je sneller resultaat boekt, dit resultaat makkelijker vast houdt, je je fitter voelt, beter in je vel zit en zelfverzekerder door het leven zal gaan.

Koken
Sportvoeding of voeding die past binnen een gezonde leefstijl hoeft zeker niet saai of minder lekker te zijn.
Voor zowel topsporters als amateur sporters geldt dat er heerlijke maaltijden gegeten kunnen worden. Maaltijden die de juiste ingrediënten bevatten en snel te bereiden zijn. Ben jij geen keuken- prins of prinses dan kan je bij Sportkeuken een kookcursus volgen waarin je leert om op een simpele manier een lekkere, gezonde maaltijd met de juiste ingrediënten te bereiden.

Janneke Pieterson
Sinds 10 jaar is Janneke Pieterson werkzaam als allround sportdocent binnen diverse sportscholen in en rond Utrecht. Daarnaast is zij meerdere jaren werkzaam geweest als kok.  Van 2012-2015 heeft zij vier seizoenen gewerkt voor Team Giant-Alpecin tijdens o.a. De Tour de France en de Vuelta als freelance chefkok.
Haar passie voor sport en koken combineert zij om advies op maat te geven.
Janneke Pieterson is diëtist, sportdiëtist en freelance chefkok voor sporters gevestigd te Utrecht. Zij heeft de vier jaar durende opleiding Voeding en Diëtetiek en de post-hbo cursus sportdiëtetiek afgerond.