Uit een Escaperoom moet je proberen te ontsnappen. Nu zitten jullie niet in een aparte ruimte, maar vast aan een kist, de Escapebox van StadUnique. De eerste uitdaging is om de box open te krijgen. Met de materialen die in de box zitten, gaan jullie proberen jezelf te verlossen. Jullie hebben hier 1 uur de tijd voor. Hoe sneller dit lukt, hoe meer punten jullie verdienen. Komen jullie er niet uit, dan is het mogelijk om tegen inlevering van punten een aanwijzing bij de spelleider te krijgen. Lukt het jullie om los te komen zonder dat alle punten op zijn? Zijn jullie met meer dan 10 personen, dan staan er twee identieke boxen naast elkaar waarbij jullie in twee teams tegen elkaar spelen.

Daarna maken de cursisten een heerlijke 4 gangen maaltijd met en voor elkaar. De cursusisten leren zo lekkere recepten te maken die goed zijn voor sportievelingen en voor wie er een gezonde levensstijl op na wil houden.

Er kan gekozen worden voor een lunchkookworkshop of een kookworkshop in de avond. De gerechten van de workshops kunnen in overleg aangepast worden.

Lunch kookworkshop

Soepje
Gezonde frisse salade met seizoensgroenten 
Zelf gemaakte sandwiches met zelf vers gemaakte smeersels en gegrilde groentes
Nagerecht

Lunch kookworkshop incl. escapebox v.a. 50,00 per persoon v.a. 8 personen.

Kookworkshop

Soepje 
Oosterse salade met groene groentes
Kabeljauw en gegrilde groentes 
Nagerecht

Kookworkshop incl. escapebox v.a. 65,00 euro per persoon v.a. 8 personen.

Webdesign: Creative Data