HOME
      SPORTKEUKEN
  CURSUS
BEDRIJVEN
 INFO
   REFERENTIES
      NIEUWS / MEDIA
            CONTACT 

Referenties cliënten


Nadat ik begon met trainen voor de triatlon (hele afstand) heb ik veel
tijd en energie gestopt in het zoeken naar een goed voedingspatroon,
zowel voor, tijdens en na trainingen, als tijdens wedstrijden. Daarbij
wilde ik mijn vetpercentage omlaag brengen, zonder een heel rigide dieet
te volgen. Dit ging natuurlijk niet vanzelf. Pas nadat ik bij Janneke
terechtkwam, heb ik hier heel snel flinke stappen in gezet. Mijn herstel
is nu veel beter, mijn vetpercentage aanzienlijk lager, en tijdens
wedstrijden en zware trainingen heb ik geen last meer van 'de man met de
hamer¹, met als gevolg verbeterde prestaties. Daarbij komt dat mijn
kennis en inzicht ten aanzien van voeding ook enorm vooruit is gegaan.
Janneke heeft tijdens dit proces steeds rekening gehouden met en
meegedacht over mijn wens om zo veel mogelijk natuurlijk te eten. Ze is
een kei in luisteren en daarna adviseren, weet ook ingewikkelde vragen
goed en snel te beantwoorden en werkt voor mij ontzettend motiverend.
Kortom, echt een aanrader voor als je serieus met je sport bezig wilt
zijn!
Jeroen Visser 2016

Beste Janneke,
Ik heb met veel plezier naar jouw inspirerende presentatie in het Wilhemina Kinder Ziekenhuis geluisterd! Jouw sprankelende manier van doen werken motiverend en maken het onderwerp voeding en sport bijzonder interessant! Ik pas jouw tips toe in mijn voorbereiding op mijn deelname aan de Alpe d'HuZes en kan ze ook goed in het dagelijks leven toepassen. Dank je wel en ga zo door!
Marijke 2016


Beste Janneke,

Hierbij een welgemeend ‘dank-je-wel’ voor de door jou gegeven Workshop Voeding & Vitaliteit, onderdeel van het Lekker Vitaal! – programma van Fit4UU, de sportdag van de Universiteit Utrecht.

Ik vond het fijn om naar je te luisteren. Je deskundigheid en passie voor het onderwerp werken inspirerend en enthousiasmerend. Ik ben aan het experimenteren met een aantal van je suggesties en ontdek daarbij nieuwe dingen over mezelf. Het blijkt inderdaad vaak in kleine veranderingen te zitten… je tips en trucs werken écht!

Hartelijke groet,

Nieneke oktober 2015

Hallo Janneke,
Het gaat super goed. Sander is actief, fit en gezond, hij gaat niet meer van een verkoudheidje naar een griepje en weer terug. Ook merkt hij,  als hij in zijn oude patroon terugvalt, dat hij minder fit is. Oude gewoontes zijn hardnekkig, maar hij voelt zich beter als zijn voeding gevarieerder is, dus dat motiveert hem om de veranderingen vol te houden.
De wraps waren niet zo’n succes maar de pasta’s daarentegen wel. Hij neemt dit gewoon in een bakje met een koelelement in een koeltasje mee naar school of training en dit is goed te doen.
Dank je wel voor je voedingsadviezen en als we nog eens “vastlopen” komen we zeker bij je terug.
Christa en Sander oktober 2015

Hoi Janneke,
Even een mailtje om je te bedanken. Met hulp van jouw tips en trucs voel ik mij nu, een jaar nadat ik ben begonnen met 'afvallen' super goed in mijn lijf. Na onze laatste afspraak ben ik nog 7 kilo meer afgevallen (nu 69 kilo). Nooit gedacht dat het mij zou lukken met gewoon een normaal eetpatroon. Ik voel me nu heel fijn in mijn lijf, heb meer energie en krijg veel complimenten. Wat dat betreft heb je mijn leven helpen veranderen. Kortom, bedankt voor je hulp!
Groetjes,
Yeshe


Voor mij was het welbekende moment dat je denkt tot zover en niet verder ook voor de zoveelste keer opgekomen. De laatste keer, nu bijna 1.5 jaar geleden, was het moment dat ik naar Janneke Pieterson ben gestapt.                         Zij heeft me geholpen, ondersteunt en gestimuleerd om af te vallen. Door inzicht te geven in mijn voedingspatroon, hoe ik er mee om ging, wat deed ik goed en wat was minder handig. Daarnaast natuurlijk bezig met bewegen, wat ik deed en hoe ik dat kon verbeteren. Het waren voor mij de kleine dingen en meer weten over eten, zodat ik beter en bewuster keuzes kan maken. Ik was 10 kilo kwijt in een half jaar, ja de weegschaal werd in de loop van de tijd steeds leuker, en dat is zo gebleven voor al een heel jaar! Het voelt heerlijk en naast dat Janneke je goed zal helpen is het nog gezellig ook!Kitty 

Ik kwam bij Janneke terecht toen ik plots constateerde dat ik tien kilo zwaarder was dan ik wilde zijn. Ik moest een beetje over mijn schaamte heen stappen toen ik voor het eerst op de weegschaal moest bij haar. Gelukkig zorgt Janneke ervoor dat je genoeg op je gemak bent, hoe dik je jezelf ook voelt. Ik ben in zes maanden de volledige tien kilo verloren doordat Janneke mij inzicht heeft gegeven in mijn eigen eetpatroon. En ze blijft een begrip,  ook nu ik klaar ben. Ik zeg nog altijd als mensen me vette troep aanbieden: dat mag niet van Janneke. Op mijn werk zegt iedereen dat nu! 
Suzanne (34) Utrecht.


Afvallen bij sportkeuken is een klein feestje geweest.
Janneke begrijpt namelijk dat ik hard wil werken voor een gezond gewicht maar
in de weekenden verlang naar een glaasje wijn (of twee)
Samen kijken naar de kansen en niet naar de beperkingen, super werkwijze.
Na een klein jaar 20 kilo eraf. Niet meer twijfelen als je wil afvallen, op naar de sportkeuken!
Roxanne


 

Ik had een periode van een half jaar waarin ik weinig energie had en zelfs meerdere malen geveld was door griep. Ik had zelf het gevoel dat er misschien iets schortte aan mijn eetpatroon in combinatie met het vele sporten dat ik deed. Janneke heeft me geweldig begeleid om mijn voedingspatroon te optimaliseren. Nu weer een half jaar verder ben ik op en top gezond, heb veel energie en ben weer voluit aan het trainen. Een wereld van verschil! De persoonlijke en enthousiaste aanpak van Janneke zou ik iedereen willen aanbevelen.
Bart Heijting


Ongeveer 12 weken geleden ontmoette ik Janneke Pieterson op de sportschool waar ik zonder veel succes probeerde gewicht te verliezen --Ik had eigenlijk de moed al opgegeven--. Janneke overtuigde me met haar enthousiasme, vrolijkheid en optimisme dat het me wel zou lukken. En ze had gelijk. Na 3 maanden begeleiding van haar ben ik inmiddels 7 kg kwijt, en enkel met behulp van een aantal waardevolle tips op het gebied van voeding en sport. Janneke Pieterson is de nieuwe Sonja Bakker (maar dan leuker). 
Loes, 27 jaar.


 

Net als veel andere mensen kwam ik per jaar een kilo aan. Pogingen om af te vallen mislukten vaak. Bij Janneke is me dit wél gelukt. Ik heb er plezier in gekregen om gezonder te eten en meer te bewegen. Bedankt Janneke! 
Sietske